torek, 9. avgust 2011

Poročna zgodba Urška in Andrej

Izlet po Sloveniji, presenečenje za svate in na koncu poroka. Lepo počasi...

Začelo se je na bencinski črpalki s krašenjem poročnega avta. Tokratna mladoporočenca sta izbiro prepustila njegovi priči in ta je izbral avtobus.

Pot se je nadaljevala po ovinkih, okoli ovinkov in mimo ovinkov, vse do Idrije, kjer je že čakala nevesta, in drugi del naše ekipe oz. koordinator.

Pred cerkvenim obredom, se mladoporočenca nista videla, zato je bilo pričakovanje in adrenalin na višku. Bilo je čustveno srečanje nje in njega, trenutek, ki ga znata opisati le onadva. S pogledom sta dala vedeti, da je to ljubezen, ki bo trajala.

Pot, ki je bila pred njima in svati je bila dolga, zato sta svatom namenila toplo hladni bife. Vsak od svatov je pred cerkvenim obredom dobil mašnjico z zemljevidom kam... kje se bo nadaljevalo poročno slavje.

Pot jih je vodila proti gorenjski. Cilj na zemlejvidu: spodnja žičnica pod Krvavcem. Tam se je začela zabavnejša plat poroke. Naš koordinator je bil malo za hec... stopil je iz avta, vzel gojzarje in povabil svate, da vzamejo darila, zamenjajo obuvalo, dobro zaklenijo avto in se odpravijo na pot. Takrat je slika svatov zamrznila. Želeli so da ponovi stavek. A kmalu jim je dal vedeti, da je vse skupaj hec. Pot jih je še nekaj kilometrov vodila (z avtom) proti Štefanji gori, kjer je bilo vse pripravljeno za civilni obred in kasneje za poročno slavje.

Tema njune poroke je bila zeleno bela barva, logo UA, ki je bilo sprva uporabljeno na poročnih vabilih, ki so bila v oblikipotnih listov. Cvetje, ki sta ga izbrala: bele marjetice. Svatom pa sta v zahvalo podarila brisače z vezenim UA.

Sedežni redi so bili preprosti:
ploščica z imenom in marjeticami - belo zelene barve
.

Priči svoje naloge nista prav dobro opravili, zato sta morala odslužiti kazen: ples v njenih in njegovih čevljih: polka in rock'n'roll.

Za dobro glasbo in animacijo je poskrbel naš DJ Gogi.

www.zelimo.si
http://porocnadekoracija.blogspot.com
www.najina-poroka.com