torek, 6. september 2011

POROČNE IDEJE

Poroka je veliiiik dogodek, ki ga je potrebno dobro načrtovati.
Vse skupaj se začne ... z 'zaroko', sledi zbiranje idej: kje, kako, ob kateri uri, v kakšni barvi, s kakšnim cvetjem, barva zlata,... Ideje, ideje, ideje. In kam po ideje???
Vsekakor so prvi stik prijateljice in bližnje sorodnice, ki so se ravno dobro poročile. Vendar pojdite korak naprej. Ne ozirajte se na izjave: 'Kakšen pomp delata iz svoje poroke.' Iščita ideje in nasvete in bodita drugačna od povprečja slovenskih porok.
Drug vir informacij je 'ata google'. Predlagam da v iskalnik vpisujete angleške besede, ker bo tako več zadetkov.

Slovenski trg premore tudi nekaj poročnih revij: Wedding prfect in revija moja Poroka. V reviji poročno cvetje pa lahko najdete ideje za cvetje. V veleblagovnici Maximarket-a lahko najdete tudi tuje izdaje revij ali pa jih naročite preko neta: wedding magazin, Wedding prfect, Brides magazin, you&your wedding,...


Obvezno priporočam tudi obisk poročnih sejmov. Nekaj jih skozi leto lahko obiščete v naši deželici.
V mesecu januarju maturitetni in poročni utrinki v prestolnici, poročni sejem v Celju v mesecu marcu. Skozi leto se po celotni Sloveniji odvija še kar nekaj manjših sejmov. V letošnjem letu pa se pripravlja 1. poročni vikend v okviru revije Perfect wedding.
Če pa sta pripravljena za obisk sejma vložiti malo več energije, pa vam priporočam poročni sejem v tujini: Hrvaška (priporočam!!!), Italija, Anglija,...
V primeru, da sta v tujini na počitnicah ter zasledita reklamo za prihajajoči sejem, je obisk sejma OBVEZEN!!!

Obišči nas tudi na Facebooku: FB želimo.siorganizatorka porok, poročni portal.

Ni komentarjev:

Objavite komentar