četrtek, 7. oktober 2010

POROČNI TRENDI 2011

V večini držav se poročni sejmi odvijajo proti koncu leta in tako razkrivajo trende za naslednje leto. Tudi London ni izjema. Če sva lansko leto na sejmu videla veliko zanimivega, sva letoš še več.
Nikakor se tega ne da opisati z besedami. Bilo je uuauuuu...da bi se še kar enkrat poročila. Najmanj časa sva se ustavila pri fotografih in snemalcih. Malo sva pokukala med cene: paket A, 20 strani albuma, 30 fotk cca. 850 funtov. Povzetek: približno takšne cene kot pri nas.
Nekaj časa sva se zadržala pri modni pisti: neveste v krajših oblekicah - do kolen, z veliko tila. Barve pa še vedno črna, nežno pinki in snežno bela. Ni kaj, angleži znajo narediti takšen šov iz modne revije. Vanj vključijo otroke in glasbo, ki ti daje ritem. SUPER!
Poskusila sva kar nekaj tort - tako, tako. So pa njihove oblike tort točno takšne, kot so v revijah in na spletu. In torte so bile čisto prave.
Več pozornosti sva posvetila poročnim drobnarijam, vabilom in dekoracijam. In tako sva navezala kar nekaj stikov. Obljubim, da se tudi na slovenskem trgu obetajo novosti. Kaj? Naj ostane skrivnost, smo v dogovarjanju.

Seveda pa sejem ni bil edina ciljna destinacija. Po Londonu sva iskala poročne trgovine. ŽALOST!!! Obiskala sva kakšne tri (ostalih nisva našla oz. na naslovu jih ni bilo) katastrofa. Star ata, za staro blagajno, s še starejšimi vrečkami v katere so bile pakirane umetno cvetje, podvezice, baloni,... Vendar upanje umre zadnje. na koncu po sejmu sva obiskala trgovino confetti.


Čakala pa naju je takšna podoba
Pisalo pa je

Tako sedaj že pripravljam novo kolekcijo vabil, z idejami, ki sem jih dobila v Londonu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar