petek, 6. maj 2011

POROKA MED TEDNOM

V sredo sta rekla da na matičnem uradu, včeraj pa še pred Bogom.

Bila je fenomenalna poroka. 120 svatov, na koncu sveta, ob sončnem vremenu, poroka v naravi. Svatje dobro razpoloženi, odlična hrana našega cateringa.
Naša pot se je začela že ob 4.00 uri zjutraj, ko smo odrinili na pot, še brez zajtrka. Žal so bile vse bencinske še zaprte, tako da smo bili do prihoda našega cateringa lačni. Tam smo pri 0 stopinjah celzija, še pred sončnem vzhodom začeli s spripravami stolov, miz, pogrinjkov,.... Slana je še prekrivala travniško cvetje, ko sva z Majo že ustvarjali namizno dekoracijo.

Vse skupaj se je začelo že dopoldne ob 9.00, z dobrodošlico kraškega pršuta, kozjega sira, svežega kruha, čaja in kave. Ob 9.30 je sledila Sv. maša ... riž, čestitke in darila, nato pa zabava. Sonce nas je grelo pod milim nebom.

Sledilo je slastno kosila po njuni izbiri menija, sladice (predvsem je šel v slast jabolčni štrudelj), sladoled in na koncu, kot se spodobi za poroko tortica z 150 cup cake-i različnih okusov slaščičarne Dolcis. Ves čas nas je spremljal band Tristan (kotrabas, tamburica in pevka).



Zadnji gostje so odšli okoli 19.30 ure.

In na koncu smo se spraševali: le zakaj se vedno odločimo za poročno svatbo v poznem popoldanskem času in čez noč. Seveda ima noč svojo moč, vendar sonce in narava imata večjo MOČ. Poroka je bila resnično enkratna. Seveda pa brez sonca ne bi bilo mogoče izvesti poroke v naravi v takem stilu.

www.zelimo.si
http://porocnadekoracija.blogspot.com
www.najina-poroka.com
www.facebook.com/organizatorkaporok

1 komentar: