torek, 26. november 2013

POROČNI KAŽIPOT-brezplačni poročni seminar

Že tri leta smo aktivni ter vsem bodočim mladoporočencem omogočamo brezplačno izobraževanje, kako se pripraviti na poroko.
V začetku je adrenalin in navdušenje. Ko pa pogledata realno, je dela ogromno. Zavedamo se da je poroka enkrat v življenju. In ko se prvič podajamo v neznane vode, je dobro, da nam pri tem kdo namigne kam, kako in kje iskati, da bo vajina poroka popolna.

Na poročnem kažipotu, vam ne reklamiramo naših podjetij, ne vsiljujemo našega dela, temveč vama želimo predstaviti različna področja pri poroki, s katerimi se sreča vsak par ter kako se z njimi spopasti.
Želimo, da vesta da za nekaj denarja vedno lahko dobita različne in drugačne ponudbe. Za ceno pečenke in krompirja lahko dobita tudi nekaj drugačnega in nevsakdanjega. Le izraziti morata želje in povedati, koliko sta finančno sposobna. Ne bodita skromana z idejami!
Razložili vama bomo, na kaj bodita pozorna, ko se pogovarjata in iščeta poročne ponudnike, kaj lahko naredita sama in kaj je bolje, da naredijo strokovnjaki,...


Obljubimo vama da, bo prijeten večer v družbi pravih poročnih strokovnjakov.

Predavatelji:

- organizacija poroke: Tomaš in Urška Slapar
- fotografiranje: Klemen Brumec in Bojan Težak
- poročno ličenje: Branka Pavlovič
- torta: čokoladnica Rustika
- poročna lokacija: posestvo Brdo pri Kranju
- poročna prstana: zlatarna Sterle
- ples: plesna šola Miki
- glasbena skupina: Night Life
- poročno cvetje: Urška Slapar

Prijave na seminar KLIK.

Vabljeni, vstop je brezplačen!

Ni komentarjev:

Objavite komentar