ponedeljek, 5. julij 2010

VIJOLIČNA

Preden se začnemo pogovarjati o celotni podobi poroke, je potrebno izbrati barvo, ki bo rdeča nit poroke.
Tokratna sobota bo obarvana v udarno vijola barvo. vse bo vijolično ... še njeni po polnočni čevlji bodo vijolične all*star-ke. Ja,... nekateri si upajo biti drzni.

In ker bo ta poroka resnično velikaaa, so že danes fantje odšli postavljat in pripravljat teren. In če bo šlo vse po sreči, bodo v sredo zvečer prišli domov. Aha, žene in otroci smo ta čas sami doma. Vendar čas bo hitro minil, ker je še toliko priprav: sedežni redi, jedilniki, priprava prtičkov za kombinacijo z zahvalami za svate (kuliji z njunim logom), pentlje za stole,... In čistilnica ter sortiranje belega perila, ki ga je za 162 svatov ogromno.


Vsi smo malo živčni, predvsem T., ki upa, da bo vse kot je treba:), predvsem, da bo vreme zdržalo in ne bo kakšnih hudih naurij, z močnimmm vetrom.

In ob vsem živčnem dogajanju, nas razveselijo meili: '... Beautiful wedding day, everything was perfect! Congratulations for your service we are very happy for all!!! Than you thank you very much...' In tako uspešno smo zaključili poroko v Italiji:)

Tako jaz grem spat, fantom pa ...veselo postavljanje!

1 komentar:

  1. Urša, uspelo nam je!!! Trenutno sem najsrečnejša mladoporočenka na planetu!

    OdgovoriIzbriši