četrtek, 9. september 2010

DAN PRED POROKO - olajšajte si delo

Ponavadi je tako, da začnemo poroko načrtovati kar nekaj mesecov pred samim dejanjem. Nekatere poroko načrtujejo tudi leto prej ali še dalj časa. A vedno se zgodi, da čas tako hitro mine, da je mimo grede tu petek pred soboto - pred dnevom, ko bo poroka. V prepričanju, da imamo že vse pripravljeno, se vedno zgodi, da v petek norimo naokoli, raznašamo stvari, poberamo piškote pri vseh babicah in tetah,...
Ta dan si poskušajte čim bolj poenostavit, da ne boste utrujene, kajti bodite prepričane, da boste zadnjo noč bolj slabo spale:) S svojimi domačimi slaščičarkami se poskušajte domeniti, da vam vse slaščice pripeljejo domov. Če to ni mogoče ponj pošljite sestro ali brata ali kakšno svojo dobro kolegico.
Prav tako se s svojima pričama že dosti prej pogovorite glede vsega protokola: kako bo zgledalo, kaj od njiju pričakujete,...
V primeru, da ste se odločile, da bo pri vaši poroki prisoten tudi organizator poroke, pa si zagodovite, da boste vse stvari, ki jih mora on dobiti od vas oz. vi od njega, že vse urejeno dva tedna pred poroko ali vsaj teden dni prej!!!

Naj vama dan pred poroko ostane v lepem spominu: pojdita na kosilo, nevesta na manikuro, zaročenec pa k frizerju, zvečer si privoščita romantičen film. V primeru da boste prespale doma in vama kolegi ne pripravljajo šrange, pa si s sestro, bratom ali mamo naredite prijeten večer ob kakavu in spominih na mlade dni.

Ljubezen je nekaj lepega... danes z T. praznujeva štiri leta poroke! Praznujeva??? On postavlja ozvočenje za Narodne noše, jaz pa sedim za računalnikom. Ko bo čas bova vse nadoknadila.

Ni komentarjev:

Objavite komentar