petek, 3. september 2010

PETEK

Danes je bil čas za počitek... :)

Naporen dan je za nami. Z T. sva se ravno vrnila iz terena. Zjutra smo T., I. in jaz začeli z delom v salonuT je klical stranke in bil na sestanku na TIC-u v Kamniku, I. je pisala bloge in klepetala na face booku - kakšna naporna služba, jaz pa sem dokončevala sedežne rede, jedilne liste in obešenke za zahvalna darila. Ostali fantje so nadaljevali z delom v šotoru - polaganje laminata, programiranjem in usmerjanjem lučk, postavljanjem miz in stolov, sesanjem,...

Ura je preganjala in komaj smo našli čas za hitro kosilo.

Med tem je D. skočil v čistilnico po vso belino. Sama sem jo nato spakirala po vrečah za lokacije: Zaprice, Vrhnika, šotor. Vmes sva z T. našla čas, da sva skupaj napisla vsa navodila za jutrišnje poroke: kdo, s kom, kam, kaj vzeti s sabo,...T. se je nato odpravil v Ljubljano po kozarce, da bomo lahko zgodaj zjutraj pripravili sedežne rede (vse bo jasno, ko bo objavljena slikica), nato v Jarše po pijačo, v Kamnik je peljal stole in v kamniški barček nesel ozvočenje. Mene je pot vodila mimo doma v šotor, kjer sem oblekla 55 stolov in navezala pentlje.


Bolj konkretna slika bo objavljena v nedeljo, ker pred poroko ne želimo, da mladoporočenci vidijo, kako izgleda, predvsem pa jih ne želimo strašiti, da vidjo nedokončane stvari, ker jih to spravi v obup.



Dobila sva se v Šmarci ter odbrzela v Tržič po vso cvetje. Za cel avto ga je bilo. Ena rdeča dekoracija z nektarinami, druga nežno roza oz. malo vijolična. Obe lepi!!!


In nato v Spodnje Pirniče okrasiti restavracijo, kjer so nama ponudili domačo tortico - slastno.
Ob 20.30 sva bila doma. Sedaj sva si še razposlala meile, kaj morava zjutraj vzeti s sabo, preden greva na teren.

Jutri bloga ne bom pisala, ker že sedajle vem, da ne bom zmožna.

Ni komentarjev:

Objavite komentar