ponedeljek, 29. september 2014

Mobilni eko WC za poroko

Naše podjetje je specializirano za poroke v naravi, pod šotorom. Zato želimo ugoditi in olepšati vsak delček takšne poroke. Vremena žal ne moremo, zato pa se vedno potrudimo, da so vse ostale stvari narejene 100%.
Zato smo v lanskem letu poskrbeli za eno črno piko, ki jo je vedno do takrat nosila poroka v naravi - WC. Skoraj vsako nevesto je zmrazilo ob misli, da bo morala na kemični WC. Vsi imamo pri kemičnem wc-ju asociacijo na smrdljive in umazane školjke iz veselic in podobnih dogodkov.
Zato smo se v našem podjetju potrudili in naredili mobilni eko wc. Želimo, da mladoporočenca in svatje uživajo na vsakem koraku njune poroke.
In prav zanimivo je bilo videti na prvi poroki, ko smo ga uporabili. WC je bil ves čas zaseden :) Moški so opustili obiskovanje grmov in dreves. Dekleta pa so se rade volje večkrat odpravile na ta samoten kraj.
Ponosni smo na naš eko wc, ki ima ves potreben inventar: klasično školjko in pisuar, umivalnik s tekočo vodo, luči in ogledalo. Na noč 'prebavi' do 150 svatov. Wc je kot samostojna enota, ki ne potrebuje nobenega priključka na vodovod in kanalizacijo.
Vseeno pa je potrebno upoštevati navodila, ki so zapisana v kabini, ker wc školjka ne prebavlja mokrih robčkov in podobnih stvari.


Mobilni wc si lahko sposodi vsak, ki ga potrebuje za svojo poroko - info@zelimo.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar