nedelja, 15. november 2009

ČEVLJI

Ta vikend je bil čas za nakup otroških copat. Cela znanost. Ali so drage, kot bi bile iz zlata ali so drage, ali nibajo barve ali številke. Na koncu smo mu kopili živo rumene zajčke. Med iskanjem copat pa se je T. spomnil, da ima še bone v Alpini ter da bi si kupil gojzarje. Tako smo danes bili zopet v trgovini z čevlji, kjer smo kupili gojzarje in jih nato takojstestirali v gozdu ob nabiranju mau.

Kako pa je s poročnimi čevlji?
Predvsem je potrebno gledati na udobnost. Neveste: zavedajte se, da boste v njih preživele več kot polovico dneva. Ponavadi bele čevlje ponujajo le poročni saloni. Sama sem jih probavala v plesni trgovini v centru Ljubljane, kjer ti znajo zelo dobro svetovati. Prav tako tam prodajajo saten bele čevlje, različni modelov, različnih višin petk, ki se dajo barvati v različne barve.
Seveda pogledamo tudi na ceno, ki je ponavadi zelo visoka. Še enkrat pa vam polagam na dušo: POROČNI ČEVLJI MORAJO BITI UDOBNI.
Tudi ženini nimajo lahke naloge. Tisti, ki so športni tip moškeg in nikoli ne nosijo elegantnih čevljev najbolj trpijo. Drugi na lestvici so tisti, ki si zaželijo svetlih elegantni čevljev in tretji na lestvici so tisti, ki si želi ekstravagantne poročne čevlje. T. si je svoje poročne čevlje, ki so bili oranžne barve dal delati v Tržič. Cena je bila kar sprejemljiva.
Če pa želita biti drugačna, bodita drzna! Nevesta naj ima čevlje v barvi ... npr: šopka. Imeli smo tudi že neveste v črnih elegantnih čevljih in tudi bose.

Ni komentarjev:

Objavite komentar