sreda, 11. november 2009

ZAUPANJE

Včerajšnji večer s puncami iz KUD-a je bi prav prijeten. M. je pekla palačinke in nam ponudila prav dobro malinovo marmelado. Naša decemberska animacijska igrica je dobila osnovni okvir zgodbe: o materialistične palčku un dveh detektivih. Mislim, da bo prav zanimivo. V predstavo bodo vključeni tudi otroci, ki bodo prišli na ogled igrice, pestri, pisani kostumi in udarna glasba.
Seveda nismo mogle mimo obujanja spominov iz časa, ko smo se družili in pripravljali celovečerne predstave v KUD-u v Trzinu. In spomini iz gledaliških šol in večerje in pikniki, ki smo jih preživeli skupaj. Bili so časi o katerih je vredno govoriti. V vsem tem času, kljub starostnim razlikam, smo postali pravi prijatelji, vredni zaupanja in pomoči. Trenutno smo šli vsak svojo pot, a so dnevi, ko se srečamo in smo več kot srečni.


A to ni bil posel, to je bila zabava. V poslu je potrebno z ljudmi delati v rokavicah. Predvsem to velja za študente. Vse kar mu daš in vse kar od njega dobiš, mora biti PISNO. O zaupanju in odgovornosti tu ne moremo govoriti. Ne vem, ali se to dogaja samo v našem podjetju ali imajo takšne probleme tudi drugje. ŽALOSTNO!!!
Še bolj žalostna pa je neodgovornost starejših 'podjetnikov', ki so neodgovorni in neresni.

A večer bo bilj miren. Naš fant je že v postelji, mož na jogingu in potem greva k sosedom na 'Neseljence'.

Ni komentarjev:

Objavite komentar