ponedeljek, 21. december 2009

ADRENALIN

V življenju se velikokrat pojavijo situacije, ko nam naraste adrenalin.
Jutri imam zopet pregled in me je malo strah, da ne bom zopet ostala v porodnišnici.

Tudi poroka je dogodek, ko se z adrenalimom sprehajamo z roko v roki. Prvič nam rdeča lučka zagori, ko nas naša ljubljena oseba zaprosi za roko. Drugo poglavje so priprave. Vse bližje je datum, ki sta si ga zadala, vse bolj nas nekaj pozitivno vznemirja. Dan D, je dan pred poroko. Čisto zadnje, zadnje priprave. In najhuje je čakanje: kako bo jutri?, ali bo tako kot si želiva?, bom zjutraj vse pravočasno opravila?, kakšna bo njegova reakcija ko me zagleda?,... In pride večer, ko se učki kar nočejo in nočejo zapreti: ADRENALIN. Ali za to, ker zunaj vaški fantje postavljajo šrango ali zaradi živčnosti. In ponavadi spanec pride le kakšno uro preden je potrebno vstati. A to je čar predporočnega večera.
Poročni dan: nevesta in ženin in kot njun otrok adrenalin. NE, NIKAR! To je vajin dan. Uživajta v njem. Čim bolj počasi skozi dan, da si ga bosta čim bolj zapomnila, kajti poročni dan tako hitro beži mimo, da je kar naenkrat nedelja dopoldne.

Neveste zapomnite si: najlepši čas poroke je, ko se pripravljata nanjo. Pri pripravah sodelujta oba! Tudi če vama poroko pripravlja podjetje za organizacijo porok. Na sestankih z organizatorjem si vzamita čas, povejta vse svoje ideje (vztrajajta pri njih), prisluhnita njihovim izkušnjam, sprašujta, naj bo to vajina poročna pravljica. Poročni dan prehitro mine. Uživajta v vsakem trenutku od zasnubitve, do konca medenih tednov. In še nato vsak dan sproti. Imejta se RADA!!!

Ni komentarjev:

Objavite komentar