četrtek, 3. december 2009

DOBRO JUTRO

Malokrat pišem blog zjutraj, vendar danes je moj računalnik v pisarni zaseden in se medtem doma malo razvajam: kruh z Nutelo in pravi čaj z okusom vanilije. Medtem pa naš novi zaposleni D. (danes je njegov tretji delovni dan) ureja potrebne stvari v našem slavnem programu AKTIVIST, katerega uporabljamo za pripravo ponudbo, računov, opominov :)

Včeraj je naš dveletnik prvič stal na drsalkah in prav dobro mu je šlo. Zjutraj ko je vstal in se oblekel, je rekel da gre drsat - vau, naš dečko res raste.
Tudi vsi ostali vabljeni na drsališče v Kamnik kjer je prav luštno. Izposoja drsalk je 2 EUR.

Zdaj smo že dobro zakorakali v december in tudi prednovoletni dogodki so se že začeli.
Čez dva dni bo tu že sv. Miklavž, ki bo obdaril pridne otroke s sladkarijami in sadjem, poredne pa z šibami. V tem času me malo daje nostalgija, kajti letos je drugo leto, ko bom na ta dan doma na toplem. Prejšnjih, mislim da 13 let (začela sem v osmem razredu OŠ), sem vsakega Miklavža preživela v KUD-u, kjer smo z igrico in obdarovanjem razveseljevali otroke. To so bili časi polni adrenalina. Danes pa so to časi spominov in solzic v očeh.
Majhen delček skupine je še ostal skupaj in še vedno delamo. Za letos pripravljamo otroško igrico PALČEK DETEKTIVČEK, ki si jo boste lako ogledali v veleblagovnici NAMA v Ljubljani 20. decembra dopoldne ali 23. decembra na drsališču v Kamniku ob 19.ih.

Danes naj bi sijal sonček, zato velikooo užitkov!

Ni komentarjev:

Objavite komentar