ponedeljek, 14. december 2009

SNEG, ROMANTIKA in MRAZ

Nekateri ste sneg dočakali že čez vikend, v Kamniku pa smo prve letošnje snežinke zagledali in začutili šele danes zjutraj.

Kako lepo! Romantično? In zakaj se v naši ljubi deželici mladi ne poročajo na te lepe romantične dni? Verjetno zaradi mraza :) Mogoče bi bil to lahko izziv za modne oblikovalce, da naredijo kakšne res super poročno obleko.
A kljub vsemu, v zdajšnjem času že potekajo priprave na poroko za sezono 2010. Tisti, ki ste si izbrali zgodnji spomladanski datum, ste verjetno že globoko v delu. Vabila bodo kmalu zagledalo svetlo (začetek naslednjega leta), obleke so že rezervirane, prav tako gostišče oz. kraj svatbe, fotograf in snemalec. V začetnih mesecih naslednjega leta pa se bosta morala podati na lov za prstani, se dogovoriti za cvetje, premisliti o zahvalnih darilih za svate (bodita izvirna!!!).
Sedaj imata tudi še čas, da pomislita na vse malenkosti in cukrčke, ki bi vajino poroko lahko še polepšali. Morda lampijoni (kot ste jih lahko videli v filmu Mamma Mia - cena komada je 7 EUR), mehurčki v stekleničkah v obliki kozarcev za penino ali malih epruvetkah, namesto riža ali cvetja (dobite jih lahko v naši poslovalnici).

Ni komentarjev:

Objavite komentar