torek, 11. maj 2010

LEPOTA FOTOGRAFIJ V REVIJAH

Ena poroka je uspešno za nami. Medtem pa se že z mislimi pripravljamo na drugo. Žal bo zopet dež in neprijetnih 14 stopinj. Upam, da se bodo svatje dobro oblekli, kajti celotna procedura se bo odvijala na prostem med grajskim obzidjem: civilni obred, kot tudi celotna pogostitev s torto. Tako sta se odločila, da prave poročne svatbe ne bo.

A kaj dež in mraz...trenutno se ukvarjam v svojih mislih s poroko ki bo zadnji vikend v mesecu na Štajerskem. Drage nevestice...upam da se zavedate, da so slike z dekoracijo nekaj, realnost pa drugo. So določene cvetlice, ki niti nekaj ur brez vode žal ne preživijo (travniške marjetice, določene orhideje,...), ... so cvetlice, ki zdržijo kar nekaj ur brez svoje hrane, vendar ne cel dan..., še predvsem, če jih odrežemo čisto pri njihovem cvetu. Prav tako ne glejte pri šopku le njegove lepote, vendar tudi njegovo uporabnost in težo!!!
Prosim vas, drage dame, razumite to zapleteno stvar, ki na prvi pogled izgleda blazno simpel. Prav tako ne pričakujte od cvetličarke nizke cene, če ste si omislile ogromno cvetja. Že sam cvet ima svojo ceno in delo cvetličarja in vsi ostali dodatki: goba, trakovi, trave, lim,... Danes žal ni nič zastonj.

Ko se odločate za cvetlične aranžmaje, se dobro pogovorite s cvetličarko. Pokažite ji slike, ki so vam všeč , a hkrati prisluhnite njenim nasvetom. Povejte tudi koliko ste pripravljene zapraviti za rožice. In pustite cvetličarki nekoliko odprte roke, da ustvari cvetlično lepoto, ki jo bo namenila le za vas. ZAUPAJTE, ZAUPAJTE, ZAUPAJTE!!!

Ni komentarjev:

Objavite komentar