četrtek, 20. maj 2010

ŠTUDENTSKO DELO

Pa bodimo v teku s časom...in če že vsi govorijo o študentih, naj še jaz napišem kakšno izkušnjo o njih. KATASTROFA... ne vem ali nad našim podjetjem visi črni oblak ali je kaj drugega. Nikakor ne dobimo študentov za fizično delo!!! Prvi pravi:'... aja, sem mislil, da bo tako kaj za delat.'Drugi pravi: '...ja, v Kamnik se pa že ne bom vozil...' 'Za 5 EUR na uro pa že ne bom delal...' In ko se le najde kakšen dober, so tud zdravstvene težave ali pa redna služba. Žal je v našem poklicu delo sezonsko in tako ne moremo zagotoviti dela vsak mesec, kaj šele vsak dan. In delo je med vikendi. In kaj je najbolj odbita izjava študentov: 'V soboto pa res ne morem priti delat, kajti v petek grem ven žurat in to pač ne bo šlo.'

Drugače pa smo že 101% zakorakali v novo poročno sezono. V soboto sta pred nami dve poroki na gradu Zaprice. V teh dneh pa fantje že postavljajo šotor in vse potrebno za prvo šotorsko poroko v tej sezoni, ki bo zadnjo soboto v mesecu.

V torek se začne festival Igraj se z mano. In kot kaže, nam bo vreme ob postavljanju odra in strehe bolj služilo kot lansko let. Še danes imam rahle udrtine od lanskoletne toče.

Drage nevestice tukaj pa še en zanimiv link za poroko v oranžnem http://www.dominstil.si/articles/fotozgodbe/159/besede-besede-in-oranzna-poroka/.

Ni komentarjev:

Objavite komentar