ponedeljek, 3. maj 2010

VREME

Ko se začne sezona porok, nam je najpomembnejša večerna novica dneva, kakšno bo vreme v prihodnjih dneh. Kot kot zakleto, ko začenjamo sezono, se bo začelo z dežjem. Upam, da se to ne bo nadaljevalo skozi celo sezono. Lansko leto se je začelo sončno in nadaljevalo deževno. Upam, da bo letos ravno obratno.

In kaj narediti, če je na poročni dan dež?

Prvo pravilo: čim manj se obremenjujte z vremenom! To ni stvar, ki bi se jo dalo urediti, kot vse ostanlo na poroki. Nam je že tako namenjeno. Bosta pa imela zato več denarja in otrok, kot pravijo stare vraže.
Že ko si izbirate obleko, pomislite morda na to, da bi se ob prihodu na svatbo preoblekle. In če je na poročni dan dež in se vaša obleka napije mokrote, bo to odlična rešitev, hkrati pa se boste počutile udobno in sproščeno.
Ob odhodu od doma, ne pozabite na dodatne čevlje in najlonke.
Tudi kakšne lep poročni dežnik, ne bi bil odveč. Lahko je čisto navaden bel dežnik, ki vam bo v deževnem dnevu služi kot zaščita proti dežnim kapljam, v primeru sonca, pa se lahko podenj skrijete pred sončnimi žarki. Nanj lahko z tekstilnimi barvami napišeta vajini imeli ali pa Pravkar poročena,...

Še en deževen nasvet za ženina: Ko kopujeta čevlje, bodita pozorna na podplat. V primeru da čevlji nimajo gume, bi bilo dobro, da se oglasita pri čevljarju. Tako se bo ženin zaščitil proti spolzkim tlem.

Ni komentarjev:

Objavite komentar