sobota, 10. oktober 2009

POROČNI SEJME V ZAGREBU

Včerajšnja pot do Zagreba je bila zopet polna pričakovanj: poročni sejem:)
Skupaj z T., D, in T. smo se v zgodnjem popldnevu odpravili na pot. V dobri uri in še malo smo govorili o poslu, idejah in vsem mogočem, kar bi lahko pripravili kot novosti v novi sezoni porok - a kaj ko je vse povezano z velikimi vsotami denarja - tako z naše strani, kot s strani strank.

Nasvet: kadar se odpraviš na pot v 'neznano', si pred odhodom priskrbi točen naslov in ga vtipkaj v navigacijo. Nekaj časa smo iskali po Zagrebu in tudi hitro našli: ARENA ZAGREB - SEJAM VJENČANJA.

Drugi nasvet: seboj zmeraj vzemi nekaj kun.

Sejem me je zopet presenetil z izvirnostjo poročni prstanov. Predvsem belo zlato, v kombinaciji z rumenim ali rdečim. Prvič sem tudi opazila rumeno zlato, ki je bilo rumeno kot sončnica - simpatičen izgled.
In zopet mnogo oblek: še vedno je moderna črna - nikar se ne zgražajte: bela klasična obleka z črno čipko ali kakšnim drugačnim črnim detajlom. Kratke oblekice v različnih svetli odtenkih: bež, roza,...
In še več fotografov - klasični albumi in malo foto knjig, snemalce, razstavljene limuzine, nekaj res SUPER dekoracij - preproste, jesenske z elementi, ki ji ponuja narava: kostanj, listje, buče, grozdje, res lično predstavljeni cateringi in različne restavracije.
In kar je bilo za nas najbolj zanimivo: poroke pod šotori. Res lepa predstavitev enega od podjetij. Cene pa so kar sorazmerno enake našim. Tam smo dobili veliko navdiha in idej, ki jih bomo poskušali do nove sezone uresničit.
Z T. sva na koncu nakopili polno revij.

Za zdaj bomo končali z obiski poročnih sejmov, kljub temu, da jih bo v zdajšnjem času okoli nas še mnogo. Posvetila se bom prebiranju revij, zbiranju idej, ki bi bile dobrodošle za slovenske mladoporočence in hkrati ugodne.
Seveda pa sedaj ko je konec porok za letošnje leto, je predvsem potrebno veliko nadomestiti zamujenega časa z družinico.



Ni komentarjev:

Objavite komentar